Sweet spot

Vår modell är designad efter våra erfarenheter av branschen. Det är viktigt för oss att våra kunder får ut maximalt av en kampanj med oss. I varje samarbete för vi en nära dialog med våra influencers så att vi hittar rätt tonalitet och budskap för varje specifik kampanj.

Våra koncept

Influencer marketing-kampanjer

Vårt nätverk av profiler är hjärtat av vårt koncept.

Vår kombination av bredd, automatisering, dataanalys och personlig touch är svaret på branschens utmaningar. Vi tror på transparent rapportering, sylvass matchmaking och smart administration.

Seedings

Det är när man snabbt vill uppnå exponering genom många mindre profiler på ett kostnadseffektivt sätt som den typen av samarbete passar sig bäst.

Att identifiera mindre profiler med rätt nyckeltal och målgruppsstatistik är viktigt – en mer datadriven approach helt enkelt. Vi kombinerar den med nära och starka relationer till våra samarbetande profiler för att nå bästa möjliga resultat för ert varumärke.

Social Media Management

Ibland är det lätt hänt att ens egna kanaler åsidosätts, på ett sätt som ett fysiskt skyltfönster aldrig skulle – trots att det kanske är dagens viktigaste plattformar att visa sina bästa sidor på. Vårt kreativa team hjälper dig med utformningen och planeringen av content och publikationer i era sociala medier.

Tävlingar

Tävlingar och utlottningar är en smart metod för att engagera nya och befintliga följare och tydligt uppmuntra dem att ta action på ett sätt som tar dem närmare ditt varumärke. Vi vet hur man resurs- och kostnadseffektivt utformar en tävling som passar just er, vilka priser som tilltalar er målgrupp och hur man bäst får dem att aktivt engagera sig i en tävling med er signatur.

Samarbeta med artister

Vi samarbetar med agenturer och artister som regelbundet söker sponsorer till sina inspelningar.Produktplacering i sketcher, musikvideor och annat kan vara en hit för just dina produkter och ditt varumärke. Den typen av samarbeten öppnar upp för färgstark och kraftfull synlighet med många lager, och chansen ökar att materialet går viralt och ger ditt varumärke en riktig boost.